4-0: Adama, com Cruyff, debuta contra el Granada amb un 4 a 0

1. El millor del partit: ha debutat un altre jove de 17 anys, del planter, que promet tardes de glòria. Adama Traoré no dribla, atropella per potència.
  2. Iniesta, per fi, ha liderat l’equip i ha estat al seu millor nivell. A més, primer gol de la temporada. Ja tocava. Ni que sigui de penal. Però allà també ha demostrat els galons de capità i les ganes de liderar.
  3. Parlant de liders. Tenim 40 punts! Hem assegurar la permanència abans d’arribar al desembre.
  4. Primera part 2 a 0, en un bon partit, divertit i amb molt bona pressió del Barça. Segona part 2 a 0, però més avorrit, desordenat i amb el Barça sense xutar quan tenia oportunitat de fer-ho.
  5. Penal sobre Cesc, el xuta Iniesta. Penal sobre Iniesta, el xuta Cesc. Perquè pugui xutar Neymar, a part de menjar sopes, sobre qui han de cometre el penal?
  6. Cesc, un gol, una assistència i ha provocat un penal. Bons números de nou.
  7. Pinto de inflexión. D’aturar el 2 a 1 a Nyon a marcar el 3 a 0 en 23 segons. En les sortides de còrner no es queda tant sota pals com Valdés. En aquest aspecte hi guanyem una mica, encara que els dos refusos de punys hagin quedat massa curts.
  8. Mateu Lahoz, de cop i volta, ha canviat el seu criteri. Avui, res de deixar jugar. Ho ha xiulat tot, fins i tot ens ha perjudicat clarament al minut 3 amb una llei de l’aventatge que no ha donat quan Iniesta quedava sol davant del porter.
  9. Neymar: finalment bona entesa amb Iniesta. Ha intentat moltes coses però no li ha sortit res. Li sobra adonar-se en massa ocasions i li cal més instint assasí prop de la porteria.
  10. No m’agrada gens que els recull pilotes del Camp Nou, al minut 85, guanyant 3 a 0 contra un equip amb 10, amaguin les pilotes sota les cames i darrera la publicitat estàtica per no donar-li la pilota a Pinto i perdre el temps. Els valors del Barça no són aquests.