2-1: Bon partit, bon futbol i l’afició amb l’equip

  1. Pedro, Messi, Pedro, Adriano, Bartra i Alexis al pal abans dels descans. A la segona part, Pedro i Messi, de nou, fallen gols increïbles i, quan tot s’assembla massa al partit deseperant de   Granada, un remat en semierrada d’Alexis l’aprofita Pedro per batre un Gorka que avui no semblava ell.
  2. El Barça ha jugat el millor partit en l’últim mes: perquè era un partit obert, perquè hem sabut atacar pels dos costats amb futbol directe i perquè teníem més velocitat de pilota.
  3. I, també, perquè amb Pedro i Alexis l’equip corre i pressiona. Amb Cesc i Neymar, ho sento, camina i desespera.
  4. Quan l’equip lluita, no es pot retreure gaire res. Remuntar-li a l’Athletic, venint de tres derrotes i amb l’ambient enrarit té molt mèrit.
  5. Adriano, avui sí, ha sabut atacar per dins i per fora. La brillantor de la primera part s’ha vist tacada per dues pèrdues consecutives en temps de nervis de la segona part.
  6. Bartra, de nou, ha sortit a la foto del gol per una pèrdua seva. Però si tenim paciència tindrem un central de la casa. Amb lasortida de pilota, però, com enyorem Piqué quan ens pressionen.
  7. Mascherano: lliçó magistral de tall per anticipació. Hauríem de fer un video per passar als campus de futbol.
  8. Messi: en a línia: ha regalat un gol a Pedro, ell n’ha tingut dues,  s’ha fabricat la falta i l’ha marcada per continuar sominant amb la Lliga i amb el Pichichi. Si guanya el  màxim golejador, guanyarem la LLliga.
  9. Valverde al Barça. Com a l’acudit de l’Eugenio: “hay alguien más?”.
  10. I  ara,  la Champions  per laa tele.. TToca’t  els oous..