0-2 Victòria, possessió i rècord absolut. Així sí.

04/10/14 Rayo Vallecano 0 – Barça 2

1. Piqué, sensacional. En tot. La manera de motivar-lo, de picar-lo, de Luis Enrique sembla que comença a fer efecte. Per guanyar títols, hem de recuperar el millor Piqué. Estem en el camí.
2. Avui sí, hem recuperat la millor versió de Busquets. Llest i futbol fàcil. I per això, segurament, el Barça ha jugat tant bé.
3. Neymar, en el 0 a 2, torna a aixecar el cap per saber on la vol posar. I la hi posa. Ho va fer contra l’Athletic i contra el Granada.
4. Sï, Munir s’equivoca no passant-li a Neymar pel 0 a 3. Però Mateu Lahoz es menja un penal clamorós.

5. Si els tres gols clamorosos que ha fallat Messi en els últims 10 minuts de partit, els hagués errat la temporada passada, ja tindríem un altre debat muntat. Algú dubta que amb el partit igualat, les hauria aprofitat?
6. Sorpresa tàctica: Mathieu de lateral, amb molta arribada, i Alves més frenat que mai al darrera. I, pujant menys que mai, és quan m’ha agradat més Alves.
7. Al Tata Martino se’l va trinxar per sortir en roda de premsa mastegant xiclet. De Paco Jémez encara no n’he sentit res.
8. Per cert, de nou plantejament valent del Rayo però ideal per al Barça. Encara amb 11 contra 11, hem guanyat l’esquena amb una facilitat per arribar que no ens dóna cap altre rival. 10 contra 11, directament, ha posat neguitós veure que fallàvem tants gols de pati de col.legi.
9. Dir, també, que aquest Rayo tan venerat, reparteix a base de bé. La prova? Les dues vermelles, per doble groga. Massa vegades, massa jugadors, van al tormell. A Neymar l’han cosit. I avui no ha semblat que hi posés més que pa que formatge.
10. Algú confia ara en l’Athletic Club?