3-0 Finalment Busquets té competència

18/10/2014 Barça 3 – Eibar 0

1. Després de quatre temporadaes amb Mascherano de central, avui ha tornat a jugar en un lloc on pensava que, en el Barça no el veuríem mai més. Perquè Busquets ho feia molt bé i perquè ell, quan va arribar al Barça no tenia el mapa de l’equip al cap. Avui, en el lloc de Busquets, ha fet un partit impecable defensivament, anticipant-se i multiplicant-se, i treient bé la pilota, movent l’equip i sense pèrdues. Finalment, Busquets ja té competència. I el Barça ha guanyat un migcentre de molt nivell i intensitat.
2. Pel control de Xavi, en el minut 33 de la segona part, ja ha valgut la pena anar al futbol.
3. Els tres gols, tres obres d’art.

4. Com a Vallecas, quan la defensa rival ja està cansada i mira el rellotge, Messi fa meravelles. Les dues ocasions en els cinc minuts finals, han estat una delicia que no pot fer ningú més.
5. Piqué no ha estat castigat per Luis Enrique per la bronca amb la guàrdia urbana. Impecable al darrera, ha tingut tres rematades de cap molt clares per redimir-se amb un gol.
6. Comentari demagògic que no puc refrenar-me: Pedro ha marxat amb 1 a 0 al minut 69. Al 72 ja guanyàvem per 3 a 0.
7. Alves, novament la teoria dels vasos comunicants: com més desespera amb les seves centrades, en fa una que es converteix en assistència de gol.
8. Amb 0 a 0, Bravo atura un gol mastegat. 8 partits amb la porteria a zero. La millor manera d’estalviar-nos el drama per la marxa de Valdés.
9. El millor del Barça d’avui, a banda de la paciència, ha estat no regalar ni un minut al rival. La concentració ha estat constant durant els 90 minuts.
10. L’Eibar ha volgut pressionar alt, no ha fet faltes barroeres, han jugat noble i sense complexos. Al marge del nom i del pressupost, el millor rival que ha passat pel Camp Nou.