3 -1 Amb els canvis de Messi prendrem mal

21/10/14 Barça 3 – Ajax 1

1. Avui, durant una hora, hem vist el millor Barça de Luis Enrique.
2. Quan Luis Enrique no treu Messi, pals. Quan el treu, aleshores consideren que és massa d’hora, també pals. Prendrem mal.
3. Queda clar que el Barça sense Messi al camp -en la primera mitja hora en l’era de Luis Enrique- hem vist que l’equip es queda sense far i referent.
4. Chapeau per fer entrar, en Champions, en un partit no resolt, Munir, Sandro i Rafinha. El relleu. El futur del Barça. La transició que calia.
5. L’absència de Mathieu i Xavi me’ls posa, gairebé, de titulars al Bernabéu.
6. Després de la lliçó d’anticipació, col.locació i passada, costarà molt treure Mascherano de mig centre.
7. Piqué, que ha fet un bon partit de central, s’ha complicat la vida per esperar que una pilota sortís per la banda i una altra per la línia de fons. Li han tret la cartera i això taca la seva actuació.
8. Amb la de Pedro i, sobretot, amb la d’Iniesta, havíem de matar el partit a la primera part. Davant de porta estan patasses. Pedro ho dóna tot, i això el salva, i Iniesta està recuperant les bones sensacions.
9. Ter Stegen, tranquil i eficient amb els dos peus, ha tornat a encaixar un gol tonto d’un jugador que xuta a terra, en semierrada.
10. I ara, l’hora de Luis Suárez. Sense ell, 9 victòries, 1 empat i 1 derrota. Tant de bo que amb ell mantinguem aquest promig.