3-1 Quan som Mascherano i 10 més, malament rai

25/10/2014 Real Madrid 3 – Barça 1

1. Quan he vist la rebuda de l’autobús del Madrid al Bernabéu he sabut que perdríem.
2. Quan ha marcat Neymar al minut 3, he pensat que era massa d’hora per despertar la fera.
3. Quan he vist Messi i Neymar portaven una groga cadascun al minut 13, he intuït un arbitratge sibil.lí.

4. Quan he vist que el Madrid marcava de penal -mans clares, impossibles de retirar- he recordat que en 9 jornades el Madrid porta 5 penals a favor. De rècord.
5. Quan he vist la jugada estúpida de Neymar a la banda, volent-se adornar amb 0 a 1, he temut que ho pagaríem car. De fet, ell no és que hagi tocat bé només la primera pilota del partit, és que mai no ha près la decisió bona. De fet, el còrner del 2 a 1 ve d’una pèrdua seva. Una més. Porta 9 gols, això sí.
6. Quan d’un còrner a favor, arriba un gol em contra, em cago en tot. I ens passa massa vegades. Ja no és que els nostres còrners no suposin cap perill, ara ja ens conformaríem que no signifiqués un perill en contra. Avui s’ha equivocat Luis Enrique fent el canvi, Rakitic xutant curt en fred i Iniesta volent-la protegir davant Isco.
7. Quan he vist que, després del canvi de Xavi, es lesionava Iniesta, m’he ensumat que el Barça donaria el partit per acabat. I aixi ha estat. Amb Luis Enrique no havíem de pixar sang fins a l’últim minut, i no rendir-nos mai?
8. Quan Luis Súarez, 25 minuts pel final, se n’ha anat a la dutxa, m’he adonat que el bota d’or ha debutat sense rematar ni una vegada a porteria. Això sí, ha fet la passada del primer i li ha regalat a Messi el segon. Bones sensacions. Però xuta tu, home!
9. Quan vam parlar tant que el rècord de Zarra seria batut al Bernabéu vaig maleïr la pressa per vendre la pell de l’òs abans que Blesa el mati.
10. Quan he vist que, dels 3 gols, dos han estat a pilota aturada i un de contraatac, he vist que era el mateix promig que a París.