0-1 La maledicció de Zarra es fa gran

1/11/2014 Barça 0 – Celta 1

1. A Luis Suárez li ha sobrat sempre un regat, buscar obsessivament a Messi i marcar un gol.
2. És casual que amb Munir i Sandro haguéssim guanyat 22 de 24 punts i des del debut anhelat de Suárez, 0 de 6.
3. Parlem molts dels quatre pals del Barça, però són imperdonables els tres remats de cap fallats per Neymar, Messi i Luis Suárez. La maledicció de Zarra es fa gran.

4. Luis Enrique ja ha superat el Tito i el Tata. Amb ells dos vam marcar gols en tots els partits de Lliga al Camp Nou. El Lucho ja no ho podrà dir.
5. Pedro, com a revulsiu, ha fet els seus millors minuts de la temporada.
6. Xavi, amb 30 minuts per davant, no ha aconseguit atemperar el joc i que el futbol passés per ell. Ja estàvem massa desordenats.
7. El problema més greu és que, com al Bernabéu, se’ns trenca l’equip perquè hi ha massa distància entre línies.
8. Treu el porter llarg de porteria i ens marquen gol. Per badar. Alves, again.
9. D’acord que si haguéssim jugat 10 minuts més, tampoc no hauríem marcat, però amb la gran pèrdua de temps del Celta, que al primer temps no hagi afegit res i a la segona només tres minuts sembla una provocació.
10. Avui feia 36 anys de la remuntada 3 a 0 contra l’Anderlecht. Ens ha faltat Zuviria per trencar la defensa.