1-2 Després de l’exhibició d’Almeria, dos dies de festa

08/11/2014 Almeria 1 – Barça 2

1. Proper entrenament del Barça, dimarts. Dos dies de festa després de la victòria agònica d’Almeria. De fet, són tres dies de festa, perquè avui tampoc han treballat.
2. L’alineació una broma. El joc pitjor. La remuntada un bàlsam. L’autocrítica necessària. Us imagineu quinze dies sense futbol amb tres derrotes seguides?
3. Luis Suárez, negat de cara a barraca, ha estat clau en els dos gols i en guanyar, per cor, un partit que se’ns atravesava tontament.
4. Thievy ha fet un Tamudazo. Però el seu entrenador s’ha equivocat molt, treien-lo del camp al minut 31.
5. Comentari aventatgista: Xavi ha entrat al camp amb 0 a 1. No cal dir res més.
6. Neymar i Alba han rematat tant malament que per això han marcat. Si l’empalen com toca, el defensa hauria tret el primer i el porter hauria caçat la trajectòria del segon.
7. Com diu un bon amic culer de cap a peus, amb preocupació: La prohibició de la FIFA ens impedeix també fitxar un entrenador?
8. La maledicció de Zarra es fa grossa i més grossa. Alguna vegada Messi havia estat tres partits sencers de Lliga seguits sense marcar? Madrid, Celta, Almeria… No ho recordo.
9. Els gols tontos del Celta i de l’Almeria, ens l’han fet sense Piqué al camp. Que consti. No és l’únic central que li costa córrer enrera.
10. Algú confia ara amb el Rayo?