5-0 Primera foto de Luis Suárez per la història del Barça

15/02/2015 Barça 5 – Llevant 0

1. La suplència li ha anat bé. Així que ha entrat Suárez, ha pensat per ell, no per jugar per Messi i ha tret l’instint assassí. Una xilena d’execució molt semblant a la de Hansi Krankl en el dia que li va marcar 5 gols al Rayo, en un 9 a 0.
2. La suplència a Sergio en un partit importatnt, contra el Vila-real, li ha anat bé. Avui potser ha jugat el millor partit de la temporada, per concentració, per col.locació i per precisió. I sense frivolitats.
3. Messi, un quart d’hora de fals nou estèril. Es posa a la banda dreta i, abans d’un minut ja li ha donat l’assistència del gol a Neymar.

4. Avui sí, ja tocava, bon partit de Neymar. El gol, però, el xurro de la seva vida. Ja són massa ocasions que, per rematar al primer toc a l’àrea petita, amb el cap o el peu, s’embolica.
5. Avui que no calia el gol de penal, i avui que la jugada era més justeta, avui l’han assenyalat.
6. Pedro potser ha tocat poques boles però ha corregut per tres. Amb aquest nivell de pressió durant 90 minuts, tornarà a ser un jugador important.
7. Bartra, en la recuperació i passada del segon gol, ha fet exactament el què esperem d’ell.
8. Adriano ha navegat defensivament durant tota la primera part. L’assistència del gol de Luis Suárez el redimeix d’un partit pobre.
9. La competència ferotge de Luis Enrique funciona. Els té tots motivats, tots juguen, tots sumen, tots participen i tots descansen. Tots menys un.
10. I per acabar, precisament, un problema matemàtic de Primer d’Eso, arran de Leo Messi. Si un futbolista ha jugat 300 partits de Lliga amb el Barça i ha marcat 31 hat-tricks, en quin percentatge de partits disputats ha aconseguit marcar 3 o més gols al rival? Solució pels de lletres: en una barbaritat.