0-1 Aquesta setmana que Dinorah no ens amenaci en no renovar

Barça 0 – Màlaga 1

1. Estàvem acostumats que de còrner a favor, gol en contra. El que no comptàvem és que Alves que podia refusar, tocar-la bé, tocar-la de cap, fes l’errada en la sessió a Bravo.
2. La setmana que la seva representant i exdona, la Dinorah, ha desafiat el Barça, un error clamorós d’un jugador amortitzat ens impedeix posar-nos líders.
3. La setmana, també, que Messi ha fardat de l’actitud de l’equip després d’Anoeta, avui ell i l’equip no han tingut ni velocitat ni intensitat. I així ens ha anat.
4. A Anoeta vam tenir 89 minuts per remuntar i no ho vam fer. Avui n’hem tingut 83 i tampoc. Avui no es queixarà que Luis Enrique “ha tirat tres punts”. Avui ell i Neymar ha jugat. Quin dels dos pitjor.
5. Luis Suárez, de nou, un zero a l’esquerra. Ni una sola passada bona. Sempre en orsai. Quan ho era i, quan no ho era, també li xiulaven.
6. Iniesta ha estat la setmana engripat. Avui ben gripat.
7. Luis Enrique es queixa del desordre i el desgavell dels últims minuts, però qui ha posat defensa de 3? Qui ha enviat a Piqué de davanter centre?
8. Luis ENrique ha dit que la derrota ha estat merescuda. I estic d’acord. El dia del Celta mereixíem guanyar per 4 o 5 a 1. Avui no.
9. El Màlaga, amb el 0 a 0 allà i el 0 a 1 aquí, ens ha complicat la Lliga. Ara toca, de bàsquet, l’Unicaja… de Màlaga. Auxili!
10. Algú confia ara en l’Elx?