1-2 Per què l’exhibició d’avui ens ha posat de mal humor?

24/02/2015 Manchester City 1 – Barça 2

1. A Messi -sensacional, sublim, fantàstic a la primera part- no li poso un deu perquè ha perdut la pilota en el gol del Kun i pel penal fallat.
2. De fet, no em fot que falli el penal sinó el cop de cap posterior. Que fàcil…
3. A Suárez -quins dos grans gols al primer toc, sense estar per brocs- li poso un vuit perquè dintre l’àrea ha estat perfecte però fora ha estat molt patasses.
4. Avui s’ha vist que el futbol anglès és l’habitat natural de Suárez.
5. El Barça juga com un equip i Neymar continua jugant un partit a part.
6. La primera part, per control, verticalitat, precisió, intensitat, mobilitat, solidaritat, ha estat del millor que hem vist en molt temps, contra un gran rival. EXHIBiCIÓ
7. La segona part, un equip pràcticament eliminat, ha tret l’orgull sense res a perdre i han agafat oxígen. Els hem donat oxígen.
8. Rakitic i Alves, en el seu millor partit de la temporada, els han substituït massa d’hora. Sí, tenien una groga, ja ho sé, però estaven en un moment tan dolç…
9. Piqué no ha tornat. Ja fa dies que hi és.
10. Destaco Alba, que a banda de l’assistència del segon, ja sabem que cavalca bé cap amunt. La novetat és que defensivament ha estat atent per anticipar-se sempre i no complicar-se la vida amb la pilota als peus. Quan calia puntada, puntada. Quan podia jugar, la tocava. No acostuma a prendre les decisions que pertoquen. I li han fet un penal no assenyalat.