1-3 Quarta victòria seguida amb el groc subratllador

28/2/2015 Granada 1 – Barça 3

1. San Mamés, Calderón, Etihad i Nuevo Los Carmenes. Quatre victòries seguides vestits amb el groc subratllador. No és casualitat ni superstició. És llei de visibilitat.
2. A diferència de San Mamés, Calderón i Etihad, avui no hem jugat a res. Però hem guanyat allà on solem perdre lligues.
3. Rakitic ha fet el primer, per fe, ha donat el segon i s’ha inventat la passada del tercer. El millor d’avui. Per actitud i per joc.
4. Suárez ha fet un Belleti en el primer (el xut sortia fora de banda), ha fet molt bé el segon i s’ha equivocat en el tercer: a porteria buida no xutar i donar-la a Messi, que era en orsai, és una temeritat. O sigui, ha intervingut en tots els gols però avui hem estat afortunats perquè, de les seves errades, han arribat gols.
5. Neymar, un altre partit dolent fins que es pot lluir amb metres i el marcador sentenciat, ha vist la cinquena groga i no jugarà contra el Rayo. Millor.
6. Bravo, un altre gran fitxatge. Un dia més, fora de casa, amb 0 a 1, ha hagut de fer una sola aturada però molt difícil.
7. Les dues pèrdues de Mathieu per passar la pilota cap al lateral és error d’infantils de can Culapi.
8. Mathieu, amb Mascherano o Piqué al costat, d’acord. Bartra, amb Mascherano o Piqué al costat, d’acord. Però el tàndem Bartra-Mathieu és una temeritat.
9. El Granada ha comès un penal per mans. No l’han xiulat. La pregunta és: qui l’hauria xutat?
10. Algú confia, demà, amb el Vila-real? (Sense Cheryschev, per la clàusula dels calçotets bruts).