1-3 A la final amb la paràbola de la memòria curta

4/3/2015 Vila-real 1 – Barça 3

1. La millor manera de punxar els 30.000 globus grocs? Gol al minut 3.
2. La pitjor manera d’enfocar el partit? Dormint a la palla, badant i caminant a partir del minut 3.
3. Per sort (i per Ter Stegen), Cheryschev no ha encertat en cap de les 4 ocasions clares que ha tingut abans del minut 20.
4. Avui hem entès que el Madrid, amb la clàusula dels calçotets bruts, ens va fer un favor impedís que Cheryshev jugués al Bernabéu.
5. Neymar -que té la gran virtut de guanyar l’esquena a la defensa dintre l’àrea- ha marcat els dos gols del primer toc. En canvi, en els contraatacs que condueix massa, ha fallat dos gols més.
6. Paràbola de la memòria curta: Quan juga Alves enyoro Montoya. Però quan juga Montoya desitjo que Braida, de genolls, renovi Alves.
7. Pina, tot sol, s’ha carregat Busquets, Mascherano i Neymar. Curiosament, l’única vegada que no ha anat a fer mal, n’ha fet molt. Expulsat justament.
8. Busquets, per cert, abans de la lesió havia tingut dues noves pèrdues per excés de confiança en zona molt perillosa. Els àrbitres han deixat de xiular falta sobre ell.
9- Resultat final 6 a 2. O només quan perdem contra el Bayern es compta amb el resultat total de l’eliminatòria?
10- Minut 45. Espanyol 0- Athletic Club 2. Faran 3 gols en 45 minuts? Algú confia encara amb la final catalana?