1-0 Latre decideix imitar Guruceta en un Camp Nou calent

29/08/15 Barça 1 – Màlaga 0

1. Millor partit que resultat.
2. Dos gols, sis punts. Màxim rendiment. No encaixar és bàsic i continua la ratxa de Bravo a la Lliga. Des de l’11 d’abril.
3. El trident s’entén tan bé que es busca massa dintre l’àrea. Tant Messi, com Neymar, com Suárez els ha sobrat més d’una passada per buscar-se. Que xuti el primer que pugui, coi.
4. Jaime Latre, un arbitre aragonès que no el recordo haver vist mai al Camp Nou, ha debutat amb un arbitratge sospitosament dolent. I no parlo, ara, de només haver allargat un minut la primera part, precisament.
5. Iniesta continua sent el rei del mig del camp i, igual que a Bilbao, ha liderat l’equip. Rakitic està tímid (Rafinha ha sabut revolucionar i penetrar) i Busquets ha propiciat, amb tres errades seves per badar, les tres millors ocasions d’un Màlaga amb una contra perillosa.
6. Si ens la tornen a fer de mig del camp, faig un Creixell: me la tallo i em faig monja. Aquell error de Busquets i aquell xut andalús, al minut 19, ha servit per despertar un Barça que ha sortit massa adormit o massa endropit.
7. Coincideixo amb Luis Enrique: al descans estava segur que el Barça avui sí trobaria la manera de trencar el mur. Kameni, de nou, l’hem doctorat al Camp Nou.
8. Sento a les ràdios un debat que em treu de polleguera sobre el cinquè central del Barça. Vermaelen és, de llarg, el tercer i pot fer competència als dos titulars.
9. Messi continua de pretemporada, de mica en mica, agafant el ritme. 0 gols en 2 partits. Ara ja sabem qui marcarà al Calderón.
10. La gespa nova? No sé perquè l’hem canviat. S’aixecava i estava poc ferma. A Messi, per exemple, no li agafava bé el peu de suport i això l’ha perjudicat en tres o quatre jugades.