0-1 Les 10 conclusions -prou positives- de la gran victòria a San Mamés

23/08/2015 Athletic Club 0 – Barça 1

1. Hi haurà un abans i un després a la carrera de Sergio Roberto amb el partidàs de lateral dret d’avui. Ha tapat moltes boques, té velocitat i té futbol i ha demostrat que Douglas continuarà jugant poc.
2. Vermaelen, davant d’Aduriz i a San Mamés, ha fet també un partidàs. Per alt, per baix, per col.locació i per sortida de pilota.
3. Jugar amb un bon davanter centre et guanya partits. Luis Suárez n’ha tingut dues a la primera part i ha fet el de la segona.
4. Jordi Alba, encara molt fora de forma i fent l’esforç per aguantar els 90 minuts, ha sabut dosificar les arribades. Però de qualitat, l’arribada i centrada del gol, sublim.
5. Messi premi al fair-play. Quan veu que ens regalen un penal, el tira a les mans del porter. Encara de pre-temporada, s’ha guardat la gran jugada pel minut 86.
6. L’Athletic Club que fa deu dies ens en va fer quatre, ahir va rematar a porteria per primera vegada al minut 93, i des de 30 metres.
7. Iniesta ha estat el líder del Barça. Partidàs. El braçalet li senta bé.
8. Per tots els que volen trinxar la plantilla del Barça, avui han vist que l’armari és més ple del que es pensaven. I això que a Rafinha tampoc li ha sortit el partit.
9. Fins d’aquí a molts mesos no tornarem a jugar amb l’Athletic Club. Gran notícia. Com era allò que va dir el Schuster?
10. Amb González González el Barça havia guanyat tots els partits i va perdre 4 a 0 a San Mamés. Amb Del Cerro grande l’Athletic Club no havia perdut mai. I avui ha perdut. Els àrbitres sembla que també miren les estadístiques abans dels partits.