1-1 Piqué, de tantes ganes, ens perjudica a la Supercopa i a la Lliga

17/08/2015 Barça 1 – Athletic 1

1. El guanyador de Lliga i Copa no s’emporta la Supercopa. Se l’endú l’Athletic Club. Felicitats. Ho han merescut a 180 minuts.
2. Paradoxa. El Tata Martino va guanyar l’únic títol que se li ha escapat a Luis Enrique.
3. La Supercopa d’Espanya
4. Piqué doble pal. Si l’ocasió del minut 5 hagués anat a dins, la final hauria canviat. L’expulsió del minut 55 ha estat un doble pal: s’ha acabat el partit i la final i, el que és pitjor, la seva protesta el deixarà fora del debut de Lliga a San Mamés (again). I sense Piqué ens en van fotre 4. I Mathieu sancionat per la Lliga i amb Adriano i Alba lesionats, el més lògic serà Alves, Mascherano, Bartra, Vermaelen.
5. I Bravo a la porteria. Està clar que dóna més tranquilitat i que atura gols mastegats.
6. Valverde, avui sí, ha demostrat com s’ha de marcar a Messi. Amb tres homes i tapant-li les dues sortides. Clar que Messi amb 10 dies d’entrenament encara no pot escapolir-se de l’escomesa. Clar que amb Neymar al camp el Barça hauria tingut més desequilibri.
7. El millor del partit, el còrner assajat de la primera part. Llàstima del misto de Pedro. Per cert, ho ha donat tot, com sempre, però sembla que la màgia va acabar a Georgia.
8. Paradoxa: en la pèssima final de Luis Suárez, passarà a la història com l’únic que ha donat l’assistència de gol. Amb el pit.
9. Empat a 4 als 90 minuts contra el Sevilla, 4 a 0 a Bilbao i empat a 1 al Camp Nou. Luis Enrique ha de despertar l’equip perquè la Lliga comença diumenge. A Bilbao (again).
10. No poder guanyar els 6 títols del 2015 és la millor manera per intentar guanyar els títols del 2016. Avui una remuntada ens hauria fet pensar que som més bons del que realment som.
(Les notes que venen a continuació són fins a l’expulsió de Piqué, sinó no s’entendria que aprovés Mathieu).