0-0 La temporada del Barça s’allargarà un partit més

Cafè Baviera

1. No haver sentenciat l’eliminatòria, ni haver guanyat a Villanueva de la Serena i ni tan sols haver marcat un sol gol ens obligarà a posar alguns titulars al partit de tornada del 2 de desembre.
2. Amb un equip tan just d’efectius, era un dia per fer rotacions i per tant, l’empat a zero d’avui és una pèssima noticia: la temporada s’allargarà un partit més.
3. El pitjor és que el Barça ha jugat amb intensitat i ni així no ha guanyat. Però la fe i la il·lusió dels que jugaven el partit més important de la seva vida ens ho ha posat difícil. I encara sort del pal.
4. Luis Enrique s’apunta dos debutants més del filial. Kaptoum i Aitor. La millor noticia de la nit.
5. La segona millor: 90 minuts de rodatge d’un Vermaelen que és un bon central.
6. Gumbau ja es va orientant en el mig-centre. Samper tou, tou, tou.
7. Adriano dic, sovint, que ja està per l’Agrupació Barça Veterans. Veient el seu rendiment d’avui -que feia llàstima i tot- dubto fins i tot que pugui jugar amb l’Estella, Ezquerro i companyia.
8. L’any passat vam guanyar la Copa havent guanyat tots els partits. Aquella fita històrica ja no la repetirem.
9. El penal sobre Aitor Cantalapiedra era molt clar. No crec, però, que Jiménez Muñoz de Morales truqués al Prieto Iglesias d’avui.
10. Si aquesta gespa d’avui era nova de trinca, posada expressament per al partit, com devia ser la d’abans?

El pentinat de Douglas. Quins collons! Haver de sentir l'entrenador del Villanovense dient que l'eliminatòria està oberta. I el pitjor és que té raó.