0-2 El millor Barça en el primer desplaçament “normal” de la Lliga

31/10/2015 Getafe 0 – Barça 2

1. 10 jornades de Lliga, 8 victòries. La d’avui a Getafe -camp històricament maleït- la més fàcil. De llarg.
2. Al primer minut ens han volgut pressionar a dalt i, amb el gran contratac de Neymar i xilena de Munir no hem marcat de miracle. S’han espantat i ja no han anat a fer-nos pesigolles a dalt. Gràcies.
3. Sublim Sergi Roberto (no només per les dues magnífiques assistències) i genial Sergio Busquets al seu lloc. Amb aquest mig del camp, sí que hi ha garanties.
4. Si Alves o Alba encertessin alguna centrada, avui era un dia per igualar el gol-average general amb el Madrid.
5. Suárez, com sempre. Ho lluita tot, patasses fora de l’àrea, decisiu a dins. El vam fitxar per dins.
6. Per sort, el 0 a 1 ha arribat 1 minuts després d’un penal claríssim de Vergini per mans que Martínez Munuera no ha volgut xiular. Incomprensible.
7. Vergini era un central que volia Martino. Gens dolent. Avui Mathieu impecable. Porta una molt bona ratxa, per anticipació.
8. Bravo. Ni una sola aturada en tot el partit. El Getafe no ha rematat. NO és que no hagi marcat, és que ni tan sols ha rematat a pals. Feina de tot l’equip.
9. Per cert, tres últims partits fora de casa, 0 gols en contra.
10. Per cert, després de San Mamés, Calderón, Balaídos i Pizjuán el d’avui era el primer desplaçament “normal” de la temporada. I hem sumat tres punts on sovint fotíem el paperina.