3-0 Una nit que recordarem sempre i 9 reflexions positives

5/11/2015 Barça 3 – Bate Borisov 0

1. Mai, a la història, tantes Estelades al Camp Nou. Mai el crit d’indpendència havia sonat tan fort. I avui sí que ho han vist a tot el món. La UEFA -i els seus instigadors- ha tingut el seu efecte boomerang.
2. Futbolísticament, millor la segona part que la primera. De nou, quan el rival es cansa de perseguir ombres, tenim més espais per jugar per dins i per fora.
3. Vermaelen impecable, de nou. Per alt, les ha guanyades totes contra una torre.
4. Millor partit de Munir de la temporada. Potser perquè no esperava jugar, ha sortit menys pressionat. Decissiu en el primer i el tercer gol.
5. Sergi Roberto ja només li falta jugar de porter. Ja l’hem vist de lateral dret, de migcentre, d’interior dret, d’interior esquerra i d’extrem dret. El d’avui, de davanter, ja hem vist que no era un bon invent.
6. Quan vam saber que el seleccionador croat convocava Rakitic i no Modric abans del Madrid-Barça vaig dir a RAC 1, fa 8 dies, que Rakitic potser es lesionaria lleument abans d’aquell partit de seleccions. Avui, petit trencament al soli. No podrà anar a la selecció. Pel Bernabeu, d’aquí a 17 dies, estarà a disposició de Luis Enrique.
7. Neymar, sense fer un partit tan bo com els cinc últims, dos gols i una assistència. Està endolladíssim.
8. Ter Stegen, gran aturada de falta amb 0 a 0. Després, la vacil·lada de torn que ha acabat bé. A Luis Enrique no li ha agradat la frivolitat.
9. Un altre partit sense encaixar gol. Tres de seguits. Ja tocava.
9. La victòria de la Roma ens ho posa molt bé per ser primers de grup.