3-0 La pressió alta guanya el partit més difícil al Camp Nou

08/11/2015 Barça 3 – Vila-real 0

1. No calia anar a Port Aventura. Amb Clos Gómez ja era com pujar al Dragon Khan, ensurts i emocions fortes.
2. La victòria més ampla al Camp Nou ha arribat contra el millor rival. La clau, pressionar-los a dalt durant 90 minuts. Una hora o altra havia d’arribar el seu error en la sortida.
3. El Barça ha tingut paciència per desgastar un molt bon rival durant la primera part. L’ha mogut, l’ha fet córrer i no l’ha deixat pensar. De nou, el desgast l’han notat a la segona part.
4. Entenc que Marcelino digui que haver jugat el dijous i el llarg viatge des de Bielorússia no els ha afectat. S’agreix el fair-play però el seu cansament ha estat molt evident.
5. El primer gol de Neymar, molt bo en la definició. El segon, ha tret mocadors blancs al Camp Nou. Feia moolts anys que algú que no fos Messi ens fes embadalir amb un gol així.
6. Ni Alves ni Alba no han estat gaire bé ofensivament, però en canvi escullen millor el moment de pujar i defensivament estant atents i ràpids per passar l’escombra.
7. Si Iniesta no marca ja l’ocasió d’avui, ja, ni mai. Anàvem 1 a 0 i era un moment molt important.
8. Com la sanció de 4 partits de Piqué (que els vam superar amb 4 victòries), els 2 partits de sanció a Mascherano també els hem guanyat tots dos.
9. Amb aquest Mathieu tan entonat i donant lliçons d’anticipació, Mascherano serà titular al Bernabéu. Suposo que sí.