3-1 Ens han de tornar els diners de la gespa nova del Camp Nou

25/10/2015 Barça 3 – Eibar 1

1. Primer partit de la història del Camp Nou a les 18.15. Bon horari per un diumenge. M’esperava més públic.
2. Ja som a finals d’octubre i la gespa nova que vam posar a l’estiu no millora. Al contrari. Cada cop més tova, sense arrelar i, a sobre, regada tontament entre l’escalfament i el partit. Que ens tornin els calers. Estem molt pijor que la temporada passada. És un escàndol.
3. Neymar continua fent passes endavant en absència de Messi. Avui s’ha inventat, tot sol, les tres jugades dels gols.
4. Suárez fantàstic dins de l’àrea. Menys espès fora, amb molt poca participació.
5. TOthom espera que jugui Arda Turan. Jo, veient de nou el rendiment d’Alves a la Lliga, potser m’estimo més que debuti Aleix Vidal. Avui, ni una sola galopada d’Alves i una apatia contemplativa que no entenc.
6. Després del millor partit col.lectiu de la temporada, a Borisov, avui hem jugat segurament el pitjor. L’afició, però, fa cas a Luis Enrique. Des del dia del Leverkusen, ni un sol xiulet més
7. Sense Messi, hem començat encaixant primer en tots tres partits de Lliga. Costa molt anar a remolc. Avui ha costat més remuntar que contra el Rayo prequè Mendilibar no regala els espais de Jémez.
8. Mascherano primera part fluixa, segona impecable i quan l’equip són Mascherano i 10 més aleshores li diu “la concha de tu madre”. Ja tenim la campanya muntada perquè no pugui jugar contra el Madrid. Pèrdua importantíssima contra Getafe i Vil-lareal.
9. Mathieu, tot bé.
10. Dimecres comença la Copa. Vull veure Douglas, Gumbau, Samper i, sobretot, Kaptoum.