4-0 El mateix resultat que dissabte passat però avui contra un bon equip

28/11/2015 Barça 4 – Reial Societat 0

1. A diferència del 0 a 4 de la setmana passada, avui el rival mai no s’ha rendit, ens ha pressionat bé sempre a dalt i, durant 10 minuts de la segona part, els seus aficionats feien “olé” quan ens torejaven.
2. Per cert, ara seré dolent, igual que al Bernabéu, el Barça ha guanyat sense Messi. No està per jugar 90 minuts. Està de pretemporada, però se’l podia substituir i no passaria res.
3. La glòria dels gols se l’emporta el trident magnífic, però avui hem guanyat pels laterals. Les arribades i assistències d’Alves (1 a 0 i 2 a 0) i la de Mathieu (3 a 0) ens donen recursos que massa poques vegades aprofitem. Avui sí, la clau del partit.
4. Neymar dos gols de killer i una assistència genial a Messi. Està on fire. Imparable.
5. Suárez, capaç de fallar el gol més fàcil al minut 2, s’inventa la volea del 2 a 0, més espectacular que de la Roma de dimarts.
6. Avui 28 de novembre, es complien anys, precisament de la gran volea d’Amarillo que va ser escollit gol d’Europa, en el 6 a 1 contra el València, amb 5 gols de Clares.
7. Eusebio, a la banqueta del Barça B, mai va protestar tant als àrbitres com avui.
8. La gespa continua estant pèssima. Tova, no arrela i s’aixeca perillosament. Que ens tornin en els diners.
9. Algú confia ara en la segona part de l’Espanyol?