6-1 Amb 5 gols de Sandro i Munir, Luis Enrique es queda sense Nolito

02/12/2015 Barça 6 – Villanovense 1

1. Amb una bona gespa, els suplents sí que s’han reivindicat.
2. Molt content que el Sandro s’emporti la pilota a casa firmada per tots, com a autor del seu primer hat-trick. Potser serà l’últim, però quan juga al seu lloc demostra que té olfacte, instint i remat.
3. M’agrada que Mascherano jugui contra el Villanovense, al mateix nivell que la final de la Champions. També ajuda que Vermaelen, Mathieu o Bartra, des del darrera, juguin amb 100% d’intensitat.
4. M’agrada que Luis Enrique els obligui a pressionar sempre per recuperar la pilota, anem 6 a 1 contra la Roma o contra el Villanovense.
5. Primer gol d’Alves de la temporada. Primer golàs. I en el moment just per posar les coses a lloc.
6. M’agrada que el Barça tingui més opcions, quan juga sense el trident. Per exemple, els tres primers xuts del partit, des de molt lluny: Munir, Alves i Samper. S’ha de provar perquè les defenses ja no sàpiguen si entraràs per dins o xutaràs de fora.
7. Adriano, al mig del camp, de nou és una sorpresa agradable. Treu la tècnica i dissimula les mancances de velocitat. Un bon recurs.
8. Luis Enrique ha fet una cosa molt estranya: podent substituir el lesionat Mathieu, estimar-se més jugar 13 minuts amb 10 per no arriscar amb Ney, Suárez o Iniesta. D’acord. Però aleshores per què no convocava un jugador més del filial, que la norma li ho permetia?
9. Unzué ha de treballar més els còrners en atac. Avui teníem tres torres com Vermaelen, Bartra o Mathieu i només n’hem rematat un de dotze. Això sí, Alves i Adriano, o Munir i Adriano, fent un festival de gesticulació estèril des de la cantonada.
10. Algú confia ara en el Cádiz?