1- 1 Per què ens ha empatat un equip amb rampes? (10 motius)

05/12/2015 València 1 – Barça 1

El Barça ha empatat…
1. Perquè les ocasions claríssimes de Neymar (5′), Messi (25′) i Suárez (34′) no les poden fallar els millors davanters del món.
2. Perquè el Barça s’ha adornat massa amb passades extra en l’arribada a l’àrea rival enlloc de rematar.
3. Perquè d’un còrner a favor -gilicòrner que ha arribat fins a Mascherano últim home- ha arribat el gol rival.
4. Perquè a partir del minut 65, el Barça ha confòs controlar el partit amb quedar-se quiet: hem deixat de córrer. Ni els jugadors ni la pilota.
5. Perquè Busquets ha regalat unes pilotes al rival que els ha donat vida quan estaven morts. Tenien rampes des del minut 50, de tant perseguir ombres.
6. Perquè Messi continua de rodatge. Encara li falta guspira.
7. Perquè Neymar (el millor del partit), que a la primera part ha aprofitat l’autopista que li ha deixat el València a la banda esquerra, a la segona s’ha entossudit a entrar per l’interior i ha desaparegut.
8. Perquè Luis Enrique havia d’haver fet entrar algú més fresc a l’última mitja hora. Potser Vermaelen o Bartra al darrera (per un Mascherano amb una groga) i Adriano al mig del camp.
9. Perquè l’onze de gala (els de Berlín) m’han semblat un pèl massa refiats que el rival no marcaria. I quan hem volgut reaccionar ja no hi hem estat a temps.
10. Perquè Jaime Latre ha fet un arbitratge sibil·lí. Això sí, el gol de Suárez, fregava l’orsai. O potser ho era i tot.