1-1 I ara… Quins rivals vull i quins no vull a vuitens de la Champions?

Cafè Baviera

1. Ter Stegen, amb deu aturades, ha maquillat el resultat.
2. Messi, al 15%, l’ha acabat de maquillar.
3. Un equip que estava a un gol del seu somni (els vuitens de la Champions) no ha pogut contra un Barça que s’ha aguantat per l’ofici de Rakitic i Vermaelen.
4. Poder jugar amb quatre jugadors del filial és el senyal més clar que ja havíem fet els deures. Samper i els minuts de Cámara han aprofitat l’oportunitat.
5. Luis Enrique ha fet jugar només 3 de Valencia. Messi que ho necessita, Alba que ens ha desesperat i Rakitic que haurà de descansar contra el Deportivo. Important que Mascherano, Busquets, Piqué i Suárez no s’hagin desgastat.
6. El dia que es preveia la debacle del futbol anglès, al final han passat tres de quatre a vuitens de final (Chelsea, Arsenal i City), igual que la Lliga espanyola (Barça, Madrid i Atlético)
7. A vuitens, els dos rivals que no vull: PSG i Juventus (massa vistos).
8. Els dos que sí que vull: Gant i Benfica.
9. Al marge del rival, odio que dilluns se sortegi ja, a més dels vuitens, el quadre de quarts i també el de semis. Saber en quin punt ens trobarem el Madrid, em fa molta mandra.
10. Per respecte a Adriano, Munir i a dos dels quatre jugadors del filial, avui no posarem notes individuals.

No perdre. Els euros de la UEFA per l'empat. El partit. Per un dia que ho he vist bé per Bein, sense cap problema, el partit ha estat una castanya.