2-2 Messi ha marcat com ha jugat, a peu parat

12/12/2015 Barça 2 – Deportivo 2

1. Caminant t’empata un València sense fer mèrits i un Deportivo que sí que n’ha fet. La ràbia és que l’empat arribi sempre al minut 85.
2. La temporada passada vam salvar el Depor de baixar a segona quan els guanyàvem 2 a 0. Avui hem regalat la feina feta durant 14 jornades de Lliga.
3. Parlem clar: què li passa a Messi? Els qui eren al camp saben de què parlo. Avui, ni amb la pilota als peus, no corria, només la passava a peu parat.
4. Està bé que agafi el rodatge i que es dosifiqui, però si ell no pressiona, l’equip no pot pressionar i en tres partits hem deixat de fer tot allò que fèiem en els dos mesos que ell no hi va ser. Espero que estigui agafant aire pel Mundial de Clubs. Però dubto que pugui.
4. Això sí, la falta a l’escaire, sensacional.
5. Luis Enrique s’equivoca en treure Rakitic del camp. Sense ell, s’ha fos el mig del camp.
6. Luis Enrique, en els canvis, ha comès el pecat més gran que sempre ens penalitza: canviar un defensa quan no cal. Un central o un lateral només es canvia per lesió. Més culpa de Luis Enrique que de Mathieu.
7. Tindrà gràcia que ara critiquem que Luis Enrique faci canvis, i muntem debats, quan ja se li han muntat perquè no en va fer cap ni contra el Villanovense ni a València.
8. No entenc que el Deportivo ens hagi regalat la banda dreta amb una autopista durant tot el partit i que ni Alves ni ningú no hagi sabut aprofitar.
9. Iniesta s’ha pogut lluir perquè ha rebut més sol, durant tot el partit, que en tota la carrera. Però s’ha entossudit a passar pel mig, on ens tapaven tots els forats.
10. Busquets ja ha fet l’errada de cada temporada que ens costa punts. Ja està. A tornar al nivell de sempre i fins a l’errada de la temporada que ve.