3-1 Neymar es posa l’equip (i els lleons) a l’esquena

27/01/2016 Barça 3 – Athletic Club 1

1. 3 a 1, amb gol d’Iñaki Williams. Com a la final de Copa, però aquell dia vam patir molt menys.
2. Neymar ha aguantat l’equip a la primera part (quan semblàvem contra les cordes) i ha excel·lit a la segona. En el què ha fet al mes de gener, està més a prop de la pilota d’or. Li han faltat detalls, per completar un partit per guardar.
3. Sergi Roberto i Rakitic han tingut el GPS al camp en tot moment, han oxigenat i han corregut tant com les bèsties de l’Athletic Club.
4. El que feien els de Valverde se’n diu “pressió asfixiant”. Perquè durant 40 minuts t’asfixien a tu, però a la segona part van tan asfixiats ells, que el Barça guanya els partits per maduració.
5. Al final, a la Copa. Doble victòria contra l’Espanyol i doble victòria contra l’Athletic.
6. Ara, si pot ser, que ens toqui el Mirandés o Las Palmas.
7. Pel que fa a l’Atlético de Madrid de dissabte, avui el Celta ens ha demostrat que se li poden marcar tres gols. Els el farem.
8. Avui ha xiulat Hernández Hernández. Molt millor que González González.
9. La groga que ha vist Suárez és perquè pagui una sanció al club i ens demani perdó des de la revista Barça. Si es perdés la final per aquesta tonteria…
10. A l’inici del partit, els jugadors bascos i els nostres s’anaven a situar per fer un minut de silenci. L’àrbitre els ha dit que no. Qui s’ha mort que no ha merescut l’homenatge?