2-1 Per què serem imparables si tornem a jugar bé?

Cafè Baviera

1. 2-1. Fantàstic. Amb remuntada. La remuntada és contra 11, per tant, res a dir. I les dues expulsions són justes. I li hem marcat 2 gols a l’Atlético, cosa que ningú més no ha fet en tota la Lliga. Però dit tot això, i celebrant que la Lliga té bona pinta… quina bírria!
2. Ni onze contra onze, ni contra deu, ni tan sols contra nou, hem estat superiors a l’Atlético ni hem sabut matar el partit. No només per no marcar el tercer, sinó perquè ha pogut arribar el segon.
3. Undiano ha encertat amb les dues expulsions però s’ha equivocat deixar dos equips que van de vermell. Es confonia tot massa durant tot el partit. (I més aquest any que l’esquena dels matalassers és tota vermella).
4. Iniesta no sé si ha tingut la grip, però avui ha estat gripat. El pitjor partit en temps, potser anys.
5. Alba i Alves s’han redimit amb dues assistències de gol de les moltes errades defensives.
6. La pressió alta sembla que ens ofega però el gol de l’Atlético és d’un fora de banda amb tothom badant.
7. Al contrari, de la pressió alta i sent fidels al nostre estil ha vingut el 2 a 1. Al minut 37.05 Bravo treu de porteria per Mascherano, per Bravo, per Piqué, per Bravo, per Mascherano, per Iniesta, per Piqué, per Alves i per Luis Suárez, que la controla sense tocar-la, la deixa botar tres cops i 35″ segons després d’iniciar la jugada, marca el 2 a 1.
8. Ara, si jugant malament contra el Màlaga, l’Athletic i l’Atlético, hem guanyat tres partits importants seguits contra tres rivals cada vegada millors, el dia que juguem bé, serem imparables.
9. Què vol dir jugar bé? No donar sensació d’asfixia quan ens pressionen a dalt, saber tenir la precisió i la velocitat de pilota justa, prendre les decisions intel·ligents, ajuntar línies, recuperar-la ràpid després de pèrdua i que Messi torni a trobar el punt de forma física que no ha tingut el mes de gener i que no li permet ser tan desequilibrant en l’ú contra ú i l’obliga a fer més de quarter-back. Els seus gols, això sí, al primer toc, vitals i salvadors com sempre.
10. Algú confia demà en…? No millor que no ho digui.

El resultat. Un altre gol en fred en contra.

Les notes

 • 13.Bravo 9 13.Bravo
 • 6.Alves 6 6.Alves
 • 3.Piqué 9 3.Piqué
 • 14.Mascherano 7 14.Mascherano
 • 18.Alba 6 18.Alba
 • 5.Busquets 6 5.Busquets
 • 4.Rakitic 7 4.Rakitic
 • 8.Iniesta 5 8.Iniesta
 • 10.Messi 6 10.Messi
 • 9.Luis Suárez 8 9.Luis
  Suárez
 • 9.Luis Suárez 6 11.Neymar
 • 7.Turan 6 7.Turan
 • 20.Sergi Roberto 6 20.Sergi
  Roberto
 • Entrenador6Ernesto
  Valverde
 • Arbitre7Undiano
  Mallenco