7-0 Florentino aconsegueix l’impossible: fer cantar el Camp Nou sencer

03/02/2016 Barça 7 – València 0

1. La conya marinera amb Txèristxev ha estat mai vista al Camp Nou. Com si fóssim de la broma, com si fóssim anglesos, tothom aplaudint, corejant i cantant “Txéristxev, te quiero”.
2. Florentino, cedint-lo al València per veure si ens eliminava i es redimia, ha aconseguit una altra cosa: Txéristxev ha estat eliminat dues vegades, en una temporada, de la Copa del Rei.
3. Mentrestant, Gary Neville que va tenir la millor nit de la seva vida guanyant una Champions al Camp Nou contra el Bayern, avui ha tingut la pitjor de la seva vida com a entrenador. Ja ha dit que no dormirà. Jo d’ell, agafa un vol del Prat cap a Anglaterra i no tornava a València.
4. Els jugadors no li fan el llit. Senzillament és que no tenen ni el somnier.
5. I el Barça? S’ha demostrat que si no ens asfixien amb la pressió alta, som una màquina.
6. Messi 3, Suárez 4 i 2 pals. Però el porter australià, Ryan, no ha fet ni una sola aturada. Tot el què hem xutat, cap dins. Títol de la pel·lícula: “Salvad al portero Ryan”.
7. No és notícia. Un altre penal fallat a la porteria del gol nord. Per això Messi, que és més llest, ja no l’ha volgut xutar. Que hi plantin uns alls. O, si m’ho permeteu, que els xuti Iniesta.
8. Avui sí, contra 10, hem sabut continuar mirant la porteria contrària en comptes de deixar escolar el temps.
9. Crec que Sandro podrà jugar el partit de tornada. Douglas? No ho tinc clar.
10. A la final, francament, m’estimo més el Celta, tot i que temo la venjança de Nolito.