0-2 Deu victòries seguides i estem de mal humor?

03/02/2016 Llevant 0 – Barça 2

1. Al minut 2 Messi ja havia fet tota la feina. Regala un gol a Suárez que bada i en marca un de legal que li anul·len. Després, comptarà l’assistència del minut 91.
2. Sembla que un gol mal anul·lat no compti. Però hauria canviat el partit.
3. De fet, el Barça ha jugat amb intensitat a camp de l’últim durant 20 minuts. Després del 0 a 1, a jugar amb foc. De nou. Algun dia ens socarrimarem.
4. El partit de València que podíem a anar passar l’estona és el de dimecres que ve. Avui no.
5. Alves, horrorós: empat entre les vegades que li han guanyat l’esquena i les que ha calculat malament el moment d’entrar.
6. La groga pel brasiler ha donat l’oportunitat a Luis Enrique de canviar-lo. Ofensivament, Aleix tampoc no ha estat bé.
7. Pels que diuen que Neymar provoca i humilia als rivals amb 7 a 0, avui ha fet un barret, amb 0 a 1, als minuts finals dintre l’àrea pròpia. És una provocació al soci.
8. Per cert, Deyverson ha intentat quatre xilenes, fins i tot quan no tocava. Això no és provocar?
9. Em pregunto perquè avui no intentàvem l’ú contra ú. No m’ho explico. Tot toc i conduir massa.
10. Rubi. Un molt bon entrenador amb uns jugadors molt justets.