4-1 Per què se’n diuen gols psicològics? 4 exemples

1. Errada d’Alves en la transició i gol en fred de l’Espanyol. 3 minuts més tard, abans que entri el pànic, gol de Messi. Primer gol psicològic.
2. Just abans del descans i amb una falta calcada a la que Messi va estavellar a la creueta de Cornellà, avui l’ha marcat just dos minuts abans del descans. Segon gol psicològic.
3. Quan l’Espanyol comença la segona part amb ganes d’aguantar el resultat, gol de Piqué al segon minut. Tercer gol psicològic.
4. Jugant 11 contra 9 i amb un Barça precipitat que veia que desaprofitava l’ocasió de matar l’eliminitòria, golàs de Neymar a cinc minuts del final. Quart gol en el moment psicològic.
5. Parlant de Neymar, la manera com avui se n’ha anat de Javi López en incomptables ocasions ha estat un espectacle mai vist.
6. També Iniesta, contra l’Espanyol, no sembla que jugui a futbol sinó que patini sobre gel amb elegància. Ja ho va fer dissabte i hi ha tornat avui, anant-se’n amb la pilota enganxada al peu cap una banda, trencant malucs rivals.
7. Arda, gran debut. Semblava un veterà de l’equip. Bona entesa, com a interior, amb Alves i Messi per la dreta.
8. Aleix, que ha entrat amb el partit boig i jugant contra 9, ha aprofitat bé l’autopista sense peatge de la dreta. Minuts prometedors.
9. L’Espanyol pot remuntar? Sí. Però si en 180 minuts ha fet dos remats a porta, en el tercer partit haurà de crear molt més.
10. Per cert, el Madrid a quina hora juga el partit de Copa?