Amb un 4-0 al Granada va debutar Cruyff i va plegar Mas

09/01/2016 Barça 4 – Granada 0

1. Avui, demano disculpes, el Cafè Baviera no és una anàlisi en calent sinó en fred perquè, als periodistes, a mitja tarda, se’ns ha girat feina. Perdoneu el retard.
2. Casualitat. Cruyff, anomenat el Mesíes, va debutar contra el Granada amb un 4 a 0 al Camp Nou. Avui, durant un altre 4 a 0 al Camp Nou, Mas s’ha sacrificat per redimir-se per tots nosaltres. Amén.
3. Primera part magnífica contra un rival tou i obert. Tot molt bonic però hem perdonat massa ocasions. Alba, Suárez, Suárez, Messi, Neymar… No es pot perdonar tant.
4. Avui la migdiada l’hem fet als primers vint minuts de la segona part. Hem sortit amb el pijama posat.
5. Aleix Vidal, gran debut de titular, gran nivell d’entesa amb Messi i de coneixement dels automatismes de l’equip. Tenim lateral per temps.
6. Piqué i Alves, els jugadors que els últims dies han cantat la canya a pericos i a la premsa, han estat excepcionalment corejats i aplaudits avui al Camp Nou.
7. Velasco Carballo no ha expulsat Piqué: això també és notícia.
8. Em sembla molt malament que Luis Enrique no vagi a la gala de la pilota d’or. Representa el Barça. I, quan sigui vell, li doldrà no haver anat a recollir el premi a millor entrenador del món. Es mereix el premi i el minut de glòria. Guardiola tampoc no hi anirà. És a Qatar, d’stage amb el Bayern.
9. Que ningú no s’espanti pels 5 gols del Madrid. Amb Benítez n’hi van fer 6 a l’Espanyol, 7 al Llevant, 8 al Malmoe i 10 al Rayo. Keep calm.
10. Algú confia ara en el Celta? Jo, sí.