0-2 Munir: efecte sorpresa, arma secreta, bon killer

13/01/16 Espanyol 0 – Barça 2

1. Munir, finalment al seu lloc natural, de davanter centre: 2 gols de 3 remats. A veure si serà com Sergi Roberto, que ens hem cansat de sentir que no servia pel Barça. Me n’alegro molt. Primers gols amb el primer equip, fora de casa. Es va treient la pressió del damunt.
2. Per cert, Sergi Roberto-Rakitic, en un doble pivot inèdit, m’han agradat molt. Ells, i la novetat tàctica. No és cap heretgia provar coses. I menys en nit plàcides com avui.
3. També m’ha agradat provar Aleix d’extrem dret i Arda d’extrem esquerra. Per ofici en aquest lloc i per velocitat, se n’ha sortit molt millor Aleix que Arda. Per cert, tots dos són unes màquines físiques.
4. Messi, a la primera part, ha començat a guanyar la sisena pilota d’or. A la segona, ha fet bé de posar-se el pijama.
5. Vermaelen, per com talla, com es col·loca i com treu la pilota, m’agrada molt.
6. Les tres excursions de Mascherano -mai havia arribat tant lluny- m’ha fet pensar que aviat marcarà algun gol amb el Barça. Potser abans del 2017.
7. Ter Stegen. Després de rebre la plantofada de Caicedo, el millor que podia fer era l’aturada impossible amb una mà. La millor resposta.
8. Superats els tres partits contra l’Espanyol (1-6), espero que el sorteig no ens toqui l’Athletic Club i també entrem a tres partit seguits més.
9. Em sap greu que no ens pugui tocar el Càdis, ja eliminat. Convidem-los doncs, al Gamper, aquest equip simpàtic.
10. Els badalls d’Adriano al descans són carn, com a mínim, d’APM. Sembla el lleó de la MGM, amb la boca tan oberta.