6-0 Penal i expulsió. Per què jo no ho trobo injust?

17/01/2016 Barça 6 – Athletic Club 0

1. Quan Helenio Herrera va dir que es jugava millor amb 10 que amb 11, no va tenir en compte que l’expulsió podia ser al minut 3 i que el rival podia ser el Barça del trident. Un festival.
2. Gorka Iraizoz li sortia més a compte no cometre el penal, anar 1 a 0 però continuar jugant 11 contra 11.
3. És a dir, que aquesta norma (que avui tothom clama perquè la revisin) és un càstig just. Penal i ocasió més que manifesta de gol. Què passa, que al minut 74 es pot expulsar un porter i al minut 3 no?
4. Messi, a la porteria del gol sud, continua marcant els penals.
5. Suárez, per cert, a banda dels tres gols i de l’assistència per Neymar, ha fet la gran jugada del partit, lluitant la pilota que no era per ell, treient el penal i l’expulsió de Gorka. El trobarem a faltar a Bilbao.
6. Canvi de Messi al descans. Silenci al Camp Nou, tothom acollonit fins que la COPE ha dit molèstia musucular. Canvi per preacaució.
7. Per cert, l’ha substituit Arda Turan. 4 partits, 4 posicions. Interior dret, interior esquerra, extrem esquerra a Cornellà i avui extrem dret. D’això se’n diu un comodí. Avui, primera assistència de gol. En vindran més.
8. Aleix, impecable a la primera part. Carriler amb una velocitat com n’hi ha pocs.
9. El penal és al minut 3. Messi el xuta al minut 7. S’han perdut 4 minuts amb el canvi. Temps afegit de la primera part? 1 minut. Olé tu, Mateu Lahoz.
10. Cinquena groga per Piqué. NO jugarà a Mâlaga però s’assegura -era important- que jugarà contra l’Atleti al Camp Nou.