6-1 Avui hem vist els Globetrotters al Camp Nou

14/02/2016 Barça 6 – Celta 1

1. L’1 a 1 al descans era un resultat just. El 6 a 1 al final, també.
2. Als dos minuts de la segona part ja havíem vist dues jugades de Neymar decidit a resoldre el partit.
3. A partir d’aquí, per jugades espectaculars, per coses mai vistes i per efectivitat ha estat la millor segona part que recordo. Ni els Globetrotters -que tenien el rival comprat- no feien tan espectacle.
4. Això sí: per desembussar el partit. Gol magistral de falta de Messi. I assistència impossible de Messi a Suárez per al 2 a 1.
5. Un altre hat-trick de Suárez i això que, amb 1 a 1, ha fallat el gol més fàcil de la temporada.
6. Messi: un altre penal fallat al seu recompte. Això sí, l’homenatge a Cruyff en el dia mundial dels enamorats del futbol.
7. Pels que diuen que això és una provocació, dues coses: quan ho va fer el Johan deien que era una genialitat i, segona, “ladran, luego cabalgamos”.
8. Que ningú no oblidi que l’espectacle comença per Bravo, treient tres rematades boníssimes.
9. Per cert, hem recuperat el gol-average particular amb el Celta, per si de cas.
10. I ara, Luis Enrique, en el retorn a Gijón. No ho tindrem gens fàcil, dimecres. Compte que portem massa setmanes amb el compte de la lletera, donant els tres punts ja per sumats.