6-0 Què ha fet Arda en tres mesos que Messi no ha fet en 10 anys?

12/03/2016 Barça 6 – Getafe 0

1. Mateix rival, mateix resultat que l’any passat.
2. L’any passat Messi va marcar el penal Panenka. Avui l’ha fallat. Igual que els 8 anteriors penals fallats aquesta temporada, cap no ens ha costat cap punt ni cap partit. Leo ha de continuar sent el xutador.
3. Messi ha estat decisiu en els cinc primers gols. Ara ja no fa passades, ara espera el moment perquè el davanter quedi sol davant del porter.
4. En el gol de Munir, però, no centrava, rematava.
5. Segona titularitat consecutiva de Munir, segon gol i segon partit completíssim. A veure si més d’un s’haurà de menjar els seus retrets, els mateixos que li feien a Sergi Roberto?
6. Per cert, a la segona part, fins a vuit ocasions s’ha desmarcat a l’espai perquè Neymar li passés. Ni una vegada li ha passat. (Són coses que per la tele no es veuen).
7. Arda, segon gol a la Lliga, va sumant. En tres mesos, ha aconseguit fer allò que Messi no ha aconseguit en 10 anys: un gol de xilena.
8. Quan el públic fa l’onada al minut 50 vol dir tres coses: que el partit està sentenciat, que l’últim quart d’hora sobrarà i que fins i tot entrarà Bartra.
9. Per cert, encara que regalem els penals, si ens en fan, s’han de xiular. Avui només n’ha volgut assenyalar un de tres.
10. 6 a 0, amb Busquets i Mascherano a la graderia i Luis Suárez a la banqueta. Déu n’hi do.