0-4 Què és el millor d’aquest Barça avui per avui?

06/03/2016 Eibar 0 – Barça 4

1. El millor d’aquest Barça? Al minut 92, amb 0 a 4, encara mosseguen per intentar marcar el tercer. Després dels ensurts de Llevant o Màlaga, la lliçó sembla apresa.
2. Per cert, el 0 a 4 és un contraatac sensacional. Per la passada llarga amb la mà de Bravo, per la passada al primer toc de Sergi Roberto i per la sotana de Suárez dins l’àrea.
3. Per cert, al minut 35 de la segona part, amb 0 a 3 al marcador, el comentarista Pichi Alonso diu “habrá que empezar a hablar de la sequía de Luis Suárez, ya son cuatro partidos sin marcar”. Minut 37 ocasió de cap. Minut 38 golàs de Suárez.
4. No cal anar que ningú no es posi a buscar les ratxes de partits de Pichi sense marcar com a killer del Barça.
5. Parlant de ratxes. Munir, cinc partits al 2016, cinc gols. Bravo com ha lluitat i jugat avui. També ha robat la jugada del 0 a 2.
6. En el 0 a 2, precisament, estic convençut que d’haver jugat Neymar, Messi li hauria volgut passar en comptes de fer el què ha fet avui i que hauria de fer sempre. Ell, endavant, sol, pixant-se tothom fins que no pugui més o, com gairebé sempre, marqui un golàs.
7. Això que dos yankies enamorats entre ells i enamorats de l’Eibar surtin al mig del camp, al descans, a fer la petició de casament, hauria d’estar prohibit. Als anys 70, a la mitja part dels partits del Masnou, sortejaven un pernil.
8. Més que els 36 partit sense perdre, m’impressiona més haver guanya el 100% de punts de la segona volta. I les 11 victòries seguides a la Lliga.
9. No fèiem un 0 a 4 des del Bernabéu. Aquell dia sense Messi. Avui sense Neymar ni Iniesta.