0-8 El Barça dóna el dol per acomiadat i munta una festa

1. Per fi un rival que no mossega, que deixa espais i que té un central com Sidnei. Total 0 a 8.
2. Ep, i sense Piqué, que semblava la fi del món. Ha estat molt bé d’acompanyar l’equip.
3. Bartra ha patit descoordinació la primera mitja hora però, després, s’ha reivindicat. Amb autoestima alta, ha arribat el seu millor gol al Barça. Amb el filial, n’havia fet 5 o 6 com aquest.
4. Suárez: quatre gols i tres assistències. Bona manera de perdonar-li l’entrebancada que podia ser el 0 a 3 a la primera part.
5. Atès que els dos últims partits contra el Depor havíem arribat al descans amb 2 a 0 i havíem empatat, l’inici de la segona part hem sortit a sentenciar.
6. Amb espais, Messi és el rei. Sense córrer, fa anar tothom allà on vol. Avui ha fet una masterclass de passada en profunditat trencant les defenses.
7. Pot ser que el Deportivo,en tota la segona volta només hagi guanyat un partit? I contra el Llevant?
8. O-8 i contra 11. Perquè no sigui dit…
9. De fet, l’arbitratge de De Burgos Bengoechea, impecable. Només s’ha equivocat greument fent un minut de silenci de 12 segons.
10. I algú confia ara… Va és igual. Guanyaran com sempre.