1-2 Jugant com avui guanyarem la Lliga

1. Un dels millors partits del Barça al 2016. La millor primera part. Resultat, 0 a 2.
2. Segona part amb un excés de precipitació. Ha faltat la calma per tocar i obrir el camp per empatar.
3. L’Alves bo ha resultat ser el Diego Alves: les tres mans que li treu a Messi a la primera part, espectacular. Dani Alves ni s’ha escalfat a la banda. El video infame ha tingut càstig.
4. Neymar ha sentit els primers xiulets al Camp Nou. La vaselina que ha fallat, una altra decisió mal presa. A mi em treu més de polleguera les dues pèrdues absurdes seves que una ens costa el contraatac del 0 a 1 i l’altra li costa la groga a Piqué.
5. Si és la cinquena a Piqué i no podrà jugar a Riazor és perquè, absurdament, a Anoeta va protestar els pocs minuts de temps afegit i li va costar la groga.
6. Amb els minuts afegits va ser un escàndol a Anoeta i ho ha tornat a ser avui. Un a la primera part i només tres a la segona. Lamentable Fernández Borabalán.
7. Content amb el joc del Barça. Content que ja hagi passat el tourmalet de Vila-real, Madrid, Anoeta i València. Content del gol 500 de Messi. Tots els maleficis ja han passat. Jugant com avui, les cinc victòries seguides no seran cap miracle.
8. Això sí. Quan un partit més Mascherano és el millor de l’equip, diu molt d’ell però poc del trident. I avui, que anava a fer un gol pentinant-la de cap com l’Asensi, el Luis Suárez li ha tret de dins. Que Suárez en un altre partit espès no marqui, mira, però que a sobre tregui els gols del companys… Amb el què s’arriba a cotitzar un gol de Mascherano a les cases d’apostes…
9. Santi Mina ens va fer la guitza a Mestalla amb l’empat a última hora i avui ens ha près tres punts. I pensar que el seu pare jugava amb el Barça…
10. Canviant de tema: Algú confia en el City?