4-3 Quatre regals però amb onze Piqués ho haguéssim aixecat

02/10/2016 Celta 4- Barça 3

1. Tot anava tranquil·lament, esperant el moment, com tants altres partits, pífia de Busquets i 1-0.
2. En la repetició de les passades llargues de l’any passat, mal refús de Busquets i Aspas, a qui continuem fent internacional a cada partit, 2-0.
3. Quan vèiem la repetició, error greu d’Arda i Mathieu, per refusar, se’l fot dins. 3-0 i creuar els dits perquè arribés el descans.
4. Amb Iniesta al camp, Piqué de líder, pit i collons. 3-2 en un quart d’hora.
5. I aleshores, hem decidit que tornàvem a tocar, en comptes de jugar esbojarradament, hem deixat de fer patir al Celta. Error greu, quan ja els teníem.
6. I la cagada de Ter Stegen amb els peus (tranquils, ja ha fet el d’aquesta temporada), 4-2.
7. I encara l’orgull de Piqué ha fet el 4-3 i ha tingut l’empat a 4. Amb onze com ell no perdríem.
8. Luis Suárez, nefast dins i fora de l’àrea, no ha rematat en tota la segona part.
9. Dit això, Hugo Mallo ja hauria de tenir dues grogues al minut 16 i no en tenia cap. I, a part del penal dubtós sobre André Gomes, Vicandi Garrido se n’ha estalviat dos de més clars sobre Arda i Neymar.
10. El Celta ha fet cada any la guitza a Luis Enrique. 0-1 al Camp Nou. 4-1 a Balaídos. I en tots dos casos vam guanyar la Lliga. Tothom tranquil, que avui hem concentrat tota la mala llet. Bona nit.