5-0 Maneta amb els tres que va anomenar Gratacós a la banqueta

14/01/2017 Barça 5 – Las Palmas 0

1. Intentar jugar com el Barça, sense ser el Barça, té molt mèrit. Ho ha intentat la UD Las Palmas i ha sortit golejat.
2. Ja era un miracle que arribessin perdent només per 1 a 0 al descans. Les dues rematades d’André, la de Rafinha i la darrera de Messi són les que sempre acaben en gol. A la segona, més efectivitat.
3. Sensacionals els dos gols de Luis Suárez. Dos partits seguits en la seva millor versió.
4. El bon partit d’Aleix mereixia acabar amb el seu primer gol amb el Barça. Arribaran ofertes, amb actuacions així. No marxarà.
5. Rafinha també ha fet, amb la titularitat consecutiva contra l’Athletic i Las Palmas, un altre gran partit. En tenim pocs que vegin el futbol com ell, i amb tant talent als peus.
6. Hem guanyat molt bé sense Piqué, Iniesta y Neymar, curiosament els tres jugadors que va citar Gratacós per dir que Messi, el millor del món, també és millor perquè té companys com ells. Doncs avui, Luis Enrique, ha fet jugar Messi sol i ha tornat a demostrar que és el millor. El gol, d’oportunista. En du 480 amb el Barça. Si aquesta temporada arriba als 500, això pinta bé.
7. Per cert, no he vist cap pancarta a favor de Gratacós. Una de les destitucions més ridícules de la història del Barça. Ens l’agafem, massa vegades, amb paper de fumar.
8. Ter Stegen, ni una solta aturada. Cap remat rival entre pals. Un de sol a fora.
9. Lemos, el central de Las Palmas sonava pel Barça. Vist això d’avui, que no vingui. El titular seria molt clar: “lemos cagado”. Perdoneu, però algú ho havia de dir.
10. Algú confia ara amb Sampaoli? Jo sí.