4-2 Remuntada divertida i bunyols a dojo per enterrar la Lliga

21/05/2017 Barça 4 – Eibar 2

1. Messi s’ha reservlat el millor gol de la Lliga per a l’últim minut del campionat.
2. Abans d’això, Messi havia fallat, a banda d’un penal, el gol més clar de la seva carrera.
3. Res a veure amb les tres errades d’ú contra ú d’avui de Suárez amb el porter. Incomprensibles errors d’un killer com ell. Alcácer jugarà la final. No fallarà tant.
4. El Barça ha començat massa fred tant la primera part com a la segona.
5. No hi hagut emoció en cap moment. El 0 a 1 del Madrid al minut 1 ha estat la sentència. De fet, la lliga es va sentenciar a Balaídos quan li perdonen el penal a Ramos i, a sobre, expulsen a Iago Aspas.
6. Avui Mendibilar ha donat un bany tàctic al Barça i els seus jugadors un bany d’intensitat als nostres.
7. Potser es notava que fa dos anys, deixant-nos empatar amb el Depor a l’últim partit, vam enviar-los a segona.
8. Ha servit, això sí, per veure que si sortim així de refiats a la final amb l’Alavés, podem tenir un altre disgust.
9. Marlon, per cert, ha tornat a jugar bé i a agradar. De fet, un nerviós Umtiti semblava avui el debutant.
10. Felicitats al Madrid. Una Lliga en 8 anys era la seva pitjor ratxa. Estava cantat que aquest any els tocava. L’any que ve tornarem.