2-2 La venjança d’Unzuè se serveix freda

02/12/2017 Barça 2 – Celta de Vigo 2

1. Unzué, tres anys segon entrenador de Luis Enrique, es va postul·lar per ser-ne el relleu. El Barça, però, feia mesos que s’havia decidit per Valverde. Ahir, Unzué li va donar un bany tàctic a Valverde i va aconseguir que, després d’un any, el Barça perdés punts al Camp Nou.
2. Ens va saber matar al contra-atac per allà on sabia que pateix més el Barça. En l’espai que deixa Jordi Alba al darrera quan se’n va a l’atac. Així van arribar els dos gols.
3. Per cert, Iago Aspas va tornar a demostrar que és el talent més gran del futbol espanyol. I, quan juga contra el Barça, té nivell per optar a pilota d’or.
4. El Barça va sortir fred i desorientat per l’hora i la claror. Resultat, al minut 20 anàvem 0-1.
5. El Barça va reaccionar en actitut però amb un futbol lent i sense rumb. Jugar a casa sense cap extrem és d’equip petit.
6. Això sí: gol mal anul.lat a Suárez, 2 remats al pal (Messi i Piqué) i 4 cops de cap que havien de ser gol (Paulinho, Messi, Alcácer i Messi). I, quan Paulinho i Piqué han regatejat el porter, xuten fora de forma precipitada. Qualsevol d’aquestes accions ens haurien fet passar un dissabte més tranquil.
7. El més greu de tot, la lesió d’Umtiti, que ja no va córrer en el primer gol i es va trencar en el segon. El trobarem massa a faltar.
8. Mascherano ha demanat de marxar al gener. Al Barça li ha de dir que ni en pintura. Només faltaria. A l’estiu i amb un bon traspàs.
9. Allà on dimecres va guanyar el Formentera, ahir hi va empatar a zero el Madrid. Encara bo que ens va arreglar el dia.
10. Algú confia avui en el Getafe?