0-5 Com m’agrada aquest resultat… No em diguis perquè

21/01/2018 Betis 0 – Barça 5

1. El 0-5 té una denominació d’orígen que no s’hauria de poder repetir. Ens en mereixíem 6, tots a la segona part.
2. Al minut 85, el Villamarín corejant i aplaudint Messi. No m’estranya. Potser han trigat massa i tot.
3. Per cert, el gol de palomero de Messi, del 0-2 feia anys que el buscava. És la virtut de tornar caminant.
4. Rakitic, un sevillista, s’ha carregat el Betis. Partit excel.lent en tres posicions: interior esquerra, interior dret i migcentre.
5- Luis Suárez, dos gols, dues assistències i una lluita i pressió com als millors moments.
6- Quique Setién juga atrevit, 0-5. Quique Sánchez Flores juga a tancar-se, 1-0.
7- Al Bernabeu, a la segona part, 0-3. A Anoeta, a la segona part, 0-3. Al Villamarín, a la segona part, 0-5. Quan els rivals s’obren, un festival.
8- Bon partit d’André Gomes. Clau en la jugada del 0-1. Paulinho, de nou, millor quan entra de suplent amb la força d’un brau quan els rivals ja estan cansats.
9- Veig massa eufòria. Conte i el Chelsea no és el Betis.
10- I a sobre el Barça B, guanya a Tenerife amb hat-trick d’un juvenil. Carles Pérez, la solució. Tenerife amics per sempre.