2-2 I el pecat de donar només dos minuts de temps afegit

31/3/2018 Sevilla 2 – Barça 2

1. Un equip campió perd 2-0 al minut 88 i empata. Fins i tot l’àrbitre s’ha espantat i ha donat dos minuts de temps afegit, no fos cas que guanyéssim.
2. El Barça ha patit 3 factors: mirar massa la classificació i especular, mirar el calendari i veure la Roma dimecres, i tornar rebentats del virus FIFA. El partit només s’ha aixecat per orgull i Messi.
3. Valverde ha encertat de nou en els canvis. No tant pels que han entrat, que també, sinó pels que ha tret: Dembélé, Paulinho i Iniesta molt espesos. Amb Paulinho, hem jugat amb 10.
4. Tothom parla que el Sevilla hauria pogut liquidar el Barça al contraaatac, que han fallat el tercer massa ocasions… Però i el pal de Suárez, i el pal de Rakitic i el gol cantat que no remata bé Piqué…
5. L’error en la pèrdua d’Alba en el primer gol i l’error en l’entrega de Ter Stegen en el segon, no són habituals. Hi ha hagut massa errors individuals.
6. Queden 20 dies per la final de Copa contra el mateix rival. 20 dies perquè Valverde aprengui que Banega no pot jugar tan i tan sol.
7. Veig Sergi Roberto, des de fa setmanes, molt i molt tovet al darrera. En el moment que ens cal més fresc.
8. Que divertit és un partit trencat. En 90 minuts, 30 remats a les porteries.
9. 30 partits de Lliga sense perdre d’arrencada. No tot pot ser fe. No juguem com el City, però dolents del tot no som.
10. Algú confia ara en el Deportivo al Wanda?