4-1 Resultat enganyós, sí. El Barça mereixia més diferència

04/04/2018 Barça 4 – Roma 1

1. Sense fer un gran partit, 4 a 1. Per ocasions, pals i xuts a porteria, el Barça podia marcar més gols. Molt superior a una bona Roma amb la pilota als peus però innocent al davant.
2. Arribo al cotxe, després del partit, i sembla que haguem perdut 1 a 4. Com si els gols en pròpia porta no valguessin, com si no haguéssim controlat i dominat el partit, com si… Sembla que a la segona part, el City ha tingut un 75% de posessió a camp del Liverpool. És igual. En el trajecte de Barcelona a Sant Cugat, ni un sol elogi al Barça. L’any passat, l’anada dels quarts de final vam perdre per 3 a 0.
3. MVP Rakitic, amb mereixement. A tot arreu. Tallant i passant. En curt i en llarg. Caràcter infatigable.
4. Partidàs 10 de Piqué. No només pel gol, sinó per la quantitat de centrades que ha tret i per com ha liderat l’equip.
5. Esclar que quan juga amb un lateral pur al costat, com Semedo, que talla i corregeix i mossega, Piqué no ha de sortir tant de la zona.
6. Personalitat de Semedo en la sortida de pilota. Va tan ràpid, que després no té a qui passar-la.
7. Paulinho, de nou, juga els seus millor partits assegut a la banqueta. Quan entra com a suplent, dóna força als que ja en van mancats.
8. Iniesta y Sergi Roberto continuen tous. I a la segona, amb la pilota, han millorat. I si ells milloren, millora l’equip.
9. Estava clar que Suárez marcaria. Tota la temporada de Champions sense marcar era massa estrany. La Roma sempre ha estat un bon client per ell. I ara ja marcarà a cada partit de Champions que falta.
10. Algú confia ara en la Juventus?