1-1 Valverde només en l’encerta en els tres canvis

29/09/2018 Barça 1 – Athletic Club 1

1. Bon partit de futbol. Les dues ocasions fallades per Suárez i Coutinho a la primera part i els dos pals de la segona (Coutinho i Messi) impedeixen la remuntada.
2. És veritat que Semedo salva el 0-2, quan Iñaki Williams ja anava a afusellar Ter Stegen després de deixar Piqué, de nou, retratat.
3. Piqué, això sí, a la segona part s’ha posat l’equip a l’esquena. També Suárez, tot i el continu desencert, ha estat clau per no perdre.
4. Sergi Roberto ha estat millor de mig centre que de lateral. Amb tot, al 0-1, li tornen a guanyar l’esquena de pati de col·legi.
5. El mig del camp del Barça, molt pla i previsible. Rakitic d’interior esquerra, desconegut. Sergi Roberto ni una entrada per dividir ni una passada llarga. Arturo Vidal que a sobre es mosqueja quan en el canvien, si hauria de donar petons a terra per portar la samarreta del Barça ni que fos a la jornada d’entrenaments de portes obertes.
6. Els primers minuts de Coutinho, espectaculars. Després, li ha faltat cos per aguantar ocasions dins l’àrea.
7. Contra un rival que pressiona tan amunt, és bàsic que el porter tregui bé la pilota des del darrera. Avui, Ter Stegen no semblava ell. Ha encomanat nervis a tot l’equip amb un festival d’imprecisions.
8. Al final, l’entrada de Munir, Busquets i Messi ha estat el millor que ha fet avui Valverde.
9. De nou, Messi i deu més. Amb ell al camp, fins i tot els companys pugen d’intensitat.
10. Algú confia ara en l’Atlético de Simeone?