2-1 Quants culers hem dit “menys Copa Davis i més futbol”?

26/09/2018 Leganés 2 – Barça 1

1. En 68 segons hem passat de controlar el partit a descontrolar la Lliga.
2. Amb el segon gol, i la tercera errada greu de Piqué en dos partits que han costat 5 punts, quants culers hem dit, davant de la tele, “menys Copa Davis i més futbol”?
3. Però el Barça no perd per Piqué. Després de marcar el primer gol, com el dia del Girona, vam pensar que ja estava fet, que som tan guapos que ningú no ens remuntarà. Doncs ja ho tens…
4. En l’empat a 1, la notícia no és que li guanyin l’esquena a Sergi Roberto (perquè això és habitual), l’estrany és que una pilota bombada, que passa tanta estona al cel, que va a l’àrea petita, el porter es quedi sota el travesser i no surti a atrapar-la. És la llacuna de Ter Stegen.
5. El Zhar, marqui o no, jugui a l’equip que jugui, contra el Barça sempre és un corcó. D’aquells jugadors mitjanies però que mai sabem com parar.
6. Per cert, el qui ha decidit que juguéssim de groc contra un equip que va de blanc, que li donin el premi de treballador de l’any.
7. No he entès per què, després del 0-1 i el xut de Messi al pal, el Barça s’ha passat 23 minuts de la primera part i 20 de la segona, sense rematar a porta.
8. Valverde? Com a Roma. El primer que es queda col.lapsat i sense saber reaccionar als cops és ell.