2-4 “We love football” a Wembley, segona part

03/10/2018 Tottenham 2 – Barça 4

1. El millor partit de l’era Valverde, al millor camp, i contra un gran rival. Resultat curt pels mèrits fets.
2. No sé si m’ha emocionat més l’exhibició de futbol del Barça -ningú més al món pot jugar així-, o veure com hem lluitat i pressionat durant 90 minuts. Això no forma part del nostre ADN però, quan ho fem, marquem les diferències.
3. Wembley motiva més que Butarque, però el partidàs meravellós d’avui s’assembla molt al dia de la final de Champions a Wembley contra el United. Aquell dia hi havia la pancarta gegant de “We love football” de la nostra afició. Avui ha sigut la segona part d’aquella declaració d’amor al futbol.
4. Potser els d’avui han estat els millors 90 minuts complets de Messi a la seva carrera. No només són els dos gols, els dos pals, generar-ho tot, sinó l’esforç i la lluita que ha encomanat a tothom.
5. Arthur sembla que hagi viscut a la Masia. Quin crack tan vital pel joc del Barça. No s’ha cagat en la seva prova de foc. Al contrari, ha excel·lit.
6. El primer i el tercer gol és un macro-rondo llarg i d’anunci. Fantàstic.
7. A Wembley, contra l’Arsenal de Champions, també vam guanyar 2-4.
8. Contra el Tottenham, a la Recopa del 82, Clemence va cantar en el gol d’Olmo. Avui ha cantat Lloris al primer minut. Merci beaucoup.
9. Avui també hem encaixat dos gols. I què? Quan en fas quatre, els partits són més divertits. El d’avui, apassionant.
10. Quan hi ha un hat-trick d’assistències, com Jordi Alba avui, no s’emporta la pilota firmada a casa?