3-0 Victòria, espectacle i Valverde ja té 15 jugadors per a la causa

13/01/2019 Barça 3 – Eibar 0

1. Molt espectacle del Barça davant de l’Eibar, que ha volgut jugar a futbol durant 90 minuts.
2. Les estones que ho fem bonic, avui a l’inici de la segona part, juguem més bonic que ningú al món.
3. Coutinho hi ha tingut molt a veure, en el recital de regat curt i passada. Amb Messi i Suárez, s’entenen i s’agraden.
4. A l’onze de gala de Valverde, doncs, ha aconseguit sumar-hi Arturo Vidal, Coutinho, Semedo i… suposo que Murillo.
5. Ja té 15 jugadors per guanyar la trententa de partits i els tres títols en joc. Li cal un suplent per Suárez quan faci figa.
6. Avui Suárez ha fet una hora brillant de futbol, amb dos gols i una assistència, i després ja ha començat a fer de Suárez fora l’àrea, rebent pilotes i tornant melons.
7. Al minut 40 s’havia d’haver estalviat una bronca massa pública a Dembélé. Ousmane, a la primera jugada, li ha intentat donar a ell. A la segona, li ha intentat donar a Messi. I a la tercera ja se l’ha jugat tot sol. Quan s’ha aturat el joc, al minut 40, la gesticulació que li ha dedicat a Dembélé, molt desafortunada.
8. Per cert, abans quan sortia a escalfar-se Arturo Vidal hi havia ovació. Avui, indiferència. Avui, en canvi, ovació de gala quan ha sortit a escalfar-se Dembélé. El públic hi entén, ja no opina pel màrqueting sinó pel que veu.
9. Quina tarda tan ben empalmada. Victòria al Miniestadi, victòria al Camp Nou, victòria al Palau. A casa he enviat un selfie, perquè em recordessin la cara.
10. Sabia que Canales marcaria contra el seu ex, el Madrid. Però no comptava que Ceballos també marcaria contra el seu ex, el Betis.